20 april 2017

Network Specialist

Over SBS:

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de commerciële zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 zijn we een van de grootste spelers in het Nederlandse tv-landschap. Online bieden we onze content aan via KIJK.nl. Onderdelen van SBS zijn Veronica Uitgeverij (tv-gidsen Veronica Magazine en Totaal TV), tv-producent SBS Productions en S1.tv, het online platform voor jong videotalent. Met de aandeelhouders van SBS, Talpa en Sanoma, wordt veel inhoudelijk samengewerkt. Bij SBS werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en getalenteerde mensen.

Over afdeling:
SBS onderscheidt zich in de snelheid waarmee nieuwe technologie geïmplementeerd wordt. Binnen de afdeling wordt het team Operations & Support uitgebreid met een Network Specialist om de continuïteit te borgen van de gehele SBS netwerkomgeving. Het betreft hier een functie vol technische diversiteit met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Hoofdtaken:
- Technical support op de SBS netwerk infrastructuur en netwerkbeheer-applicaties
- Incident management: het behandelen van incidenten door directe respons op verstoringen en het verzorgen van communicatie rondom dezen
- Aard en prioriteit van een storing kunnen analyseren
- Kennis delen met kennisteam’s zoals werkplekbeheer, systeembeheer, applicatiebeheer en/of externe leveranciers.
- Change management: Het uitvoeren van changes en het onderhouden van netwerk elementen in de zin van patches en updates installeren
- Bewaker & adviseur van continuïteit, verbetering van performance, beveiliging en uitbreiding of upgrading van de netwerkomgeving.
- Opstellen van dag-, week en maandrapportages (KPI’s en service delivery)
- Opstellen & onderhouden van systeemdocumentatie, onderhoudsplannen & rapportages
- Uitvoeren van werkzaamheden aan de hand van dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en kwartaal checklists.
- Project coördinatie op systemen binnen de invloedssfeer

Jouw profiel:
Het is een unieke en boeiende functie waarin jij uiteindelijk dé specialist op het gebied van de SBS netwerkomgeving gaat worden. Communicatie is daarom een belangrijke factor waarbij het helpen van collega’s en oplossen van problemen alsmede gedegen technische kennis centraal staat. SBS komt graag in contact met kandidaten voor deze diepgaande functie waarin je nooit uitgeleerd bent.

Opleiding en ervaring:
- HBO werk en denk niveau
- Minimaal 1 jaar ervaring binnen de automatisering;
- Kennis van IPv6, VPN/IPSec-tunnels & Firewalling.
- Kennis van routeringprotocollen zoals OSPF/BGP.
- Ervaring met Brocade apparatuur (VDX en MLX/XMR) is een pre.
- Bereid om binnen een afgesproken termijn een certificering te voltooien (BPIPA of BCEFP).

Wij bieden:
Een uitdagende functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met marktconforme arbeidsvoorwaarden.