03 augustus 2017

B2B Marketeer

Over SBS:

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een mediabedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de tv-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 zijn we één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland. Daarnaast maken ook het video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS. SBS is in Amsterdam gevestigd, telt ruim 400 werknemers en is volledig onderdeel van Talpa Holding.

Over afdeling:
Voor onze salesorganisatie zoeken wij een BtoB Marketeer.
Je werkt nauw samen met het sales management en wordt bijgestaan door de afdeling communicatie.

Hoofdtaken:
• Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de BtoB marketing en communicatie strategie van SBS. Primair richten wij ons met deze activiteiten op onze adverteerders en de mediabureau’s maar ook de creatieve en digitale bureau’s vormen voor ons belangrijke partijen.
• Samen met de salesafdeling ontwikkel je een BtoB marketing strategie en vertaalt dit naar een communicatie en (relatie)activiteiten jaarplan.
• Je bent niet alleen op strategisch niveau vaardig en creatief, ook de executie ligt in jouw handen want hiermee maken wij het verschil. Vanzelfsprekend word je hierbij altijd bijgestaan en geholpen door de collega’s uit de betrokken disciplines.
• Naast het inzetten van de gebruikelijk communicatie tools richting de eerder genoemde stakeholders, heb je vooral oog voor nieuwe mogelijkheden waarop SBS onderscheidend en verrassend in haar marketing en communicatie kan zijn.
• Je vormt een belangrijke spil bij het ontwikkelen van passende randvoorwaarden in de relatie met onze klanten.

Jouw profiel:
• Je krijgt mensen mee met jouw ideeën, bent doelgericht, proactief, creatief en flexibel. Je krijgt energie als je je tanden in projecten zet en combineert jouw gedrevenheid met relativeringsvermogen en plezier in wat je doet.
• Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Opleiding en ervaring:
Je bent een zelfstandige teamspeler op HBO- of universitair niveau, met minimaal 5 jaar werkervaring en een frisse kijk op de mediawereld. Het is een pre als je hierin een relevant netwerk hebt gebouwd in de afgelopen jaren.

Wij bieden:
Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in het hart van de mediawereld en komt terecht in een bruisend en ambitieus bedrijf en een hecht team. .