• SBS is TV en nog veel meer

    In het veranderende medialandschap bouwt SBS aan de toekomst.

SBS Broadcasting B.V., kortweg SBS, is het mediabedrijf met de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Daarnaast maken ook het video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS.

SBS is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland en telt tegenwoordig ruim 400 werknemers. SBS is volledig onderdeel van Talpa Holding.

“In het veranderende medialandschap bouwt SBS aan de toekomst. Wij willen dat iedereen, van alle leeftijden, overal en op elk moment op onze content kan en wil afstemmen. Dat doen we met veel creativiteit, enthousiasme en energie.“
Peter de Mönnink - CEO

Dagelijks kijkersbereik SBS zenders

Maandelijks bezoek SBS websites

Appdownloads

Maandelijkse videostreams

SBS management

Peter de Mönnink
Peter de Mönnink
Chief Executive Officer
André Kreuzen
André Kreuzen
Chief Financial Officer
Peter Mulder
Peter Mulder
Chief Commercial Officer
Dorine van Mullem-Ale
Dorine van Mullem-Ale
Director Business Intelligence & Strategy
Remco van Leen
Remco van Leen
Directeur Content
Karin de Groot
Karin de Groot
Directeur Televisie

Aandeelhouders

Laatste SBS nieuws

Onze merken

SBS6
Net5
Veronica
SBS9
KIJK
S1

Adverteren bij SBS


SBS is een full mediabedrijf, met de tv-zenders Net5, SBS6 en Veronica, SBS9 en Video On Demand-platform KIJK zijn we een grote speler in medialand en bereiken we dagelijks miljoenen mensen. SBS is dan ook de ideale partner om advertentiemogelijkheden te verkennen en te realiseren. Interesse in wat SBS voor jouw merk kan betekenen?

Meer informatie