• Veronica Magazine, altijd up to date!

    Veronica Magazine is het entertainmentmagazine van Nederland. Wekelijks brengt het blad unieke fotoshoots, interviews, reportages over films en series, een uitgebreide lifestyle-sectie én natuurlijk de tv-gids. Dat alles maakt Veronica Magazine de ultieme gids for your entertainment.

    Veronicamagazine.nl

Verspreide oplage

Lezers

Appdownloads Superguide

Accounts Superguide

Unieke kracht

Veronica Magazine is de status van tv-gids voorbij. Het is veel meer. De stap in het upgraden van is gezet. De unieke kracht van de combinatie van tv-informatie en een magazinegedeelte blijft onveranderd. Maar meer nog dan voorheen, is Veronica Magazine hét entertainmentmagazine van Nederland.

Superguide

Het nieuwe tv-kijken vraagt om een nieuwe gids. Superguide is een app die je de weg wijst in de jungle van films en series. In de app vind je naast een overzichtelijke tv-gids ook de juiste filminformatie, zowel van de films die op tv te zien zijn als de films on demand bij diverse aanbieders. Ook biedt de app interviews, uitgebreide recensies en filmtrailers.

 

Het aanbod van Veronica Magazine

TV tips
De beste tv tips voor jou geselecteerd

MEER INFO

Nieuws
Het laatste entertainmentnieuws

MEER INFO

Winacties
De leukste winacties

MEER INFO

Kortingsacties op producten, tickets en events
Pak je voordeel!

MEER INFO

Superguide

Superguide is de gratis tv-gids app van Veronica Magazine voor het totale tv & video aanbod. Zo ontdek je simpel én snel jouw favoriete films, series, video’s en tv-programma’s die je niet wilt missen op tv en on demand. Stel je persoonlijke tv-gids samen, bekijk filmtrailers, backstage reports en lees recensies en interviews.

Superguide is beschikbaar voor IOS en Android.


Download nu

LAATSTE NIEUWS VERONICA MAGAZINE

Adverteren bij Veronica Magazine

Veronica Uitgeverij is al jaren lang een betrouwbare partner voor de beter campagne.

Wij bedienen tv-kijkend Nederland op web, tablet en telefoon met exclusieve content. Een omgeving waar je als adverteerder niet wil ontbreken.

Meer informatie