• De jongste zender van Nederland

    Jongeren in de leeftijd van 13 tot 24 jaar kijken meer dan 11 uur per week video’s online. En voor die groep is er S1.tv.

    www.s1.tv

Volgers op Instagram

Facebook likes

Volgers op Twitter

Getalenteerde videomakers

S1

De jongste zender, maar dan online, biedt premium content en S1 original-series, gemaakt door 25 van de jongste en talentvolste videomakers van Nederland. Deze webseries zijn speciaal met hen ontwikkeld en als eerste op S1.tv te zien. De afgelopen jaren hebben deze creatievelingen miljoenen vaste volgers op social media weten te verzamelen. S1 biedt deze volgers en alle andere jongeren in Nederland een nieuw platform waar zij de unieke webseries, bedacht door hun favoriete makers, kunnen bekijken.

Webseries

Van een tiendelige webserie over de Vietnam-roadtrip van ‘Fijne vrienden’ (60.000 volgers op YouTube) tot een uniek inhome programma van de bekende beauty en fashion vlogger Jiami Jongejan van ‘Jiami’ (130.000 volgers op YouTube).

Webseries op S1.tv

Prank a Tourist
Martijn neemt toeristen in de maling

MEER INFO

Awkward Moments
Bekijk de tips van de VersierDieren.

MEER INFO

Summertime: The Bucketlist
Vier creators werken dagelijks elkaars bucketlist af

MEER INFO

VersierDieren
De versierdieren van S1.tv lossen prangende vragen van tieners op.

MEER INFO

S1.tv op Instagram

Naast Twitter, Facebook en Whatsapp kun je S1.tv ook volgend via Instagram via @s1tv.


Instagram S1.tv

LAATSTE NIEUWS S1.TV

Adverteren bij S1

S1 komt tot stand door een samenwerking van SBS met Social1nfluencers. Dit jonge en innovatieve bedrijf helpt hun creators te laten groeien in populariteit en te koppelen aan relevante merken. Bovendien ontwikkelen ze online video strategieën en branded videocontent voor merken die op een aansprekende en effectieve manier hun doelgroep online willen bereiken.

Meer informatie