Navigatie

Talentvolle ontwerpers strijden in Beat the Top Designer

Gepubliceerd op vrijdag 06 januari 2012 om 11:19u

o.a. Bridget Maasland, Eva Jinek en Halina Reijn in nieuw fashionprogramma


Net5 start aanstaande woensdag met Beat the Top Designer. In dit nieuwe Net5-programma nemen elke aflevering drie talentvolle en ambitieuze fashion designers het tegen elkaar op. Hun missie is simpel: ontwerp een outfit die kan concurreren met een creatie van één van ’s werelds bekendste modehuizen. Iedere aflevering staat een andere bekende Nederlandse dame én de gelegenheid waar zij een outfit voor nodig heeft, centraal. In de komende aflevering is dat Bridget Maasland. Welke van de vier outfits -drie van de jonge talenten en het origineel van de topdesigner- zal zij kiezen? En welke is volgens haar de échte couture-outfit? Renate Verbaan presenteert Beat the Top Designer, dat vanaf 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien is bij Net5.

Miu Miu, Viktor & Rolf, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs: mode-iconen die bekend staan om hun fantastische creaties, perfecte pasvormen en hun geweldige designs. Elke vrouw droomt ervan om een designerjurk te dragen, maar hoe bijzonder zijn deze creaties echt? Draait het vaak niet puur om de naam en het feit dat je kunt zeggen dat je een duur merk draagt? Net5 neemt de proef op de som in het nieuwe programma Beat the Top Designer.

Bridget wil Valentino

Een prachtige creatie voor de rode loper van een filmpremière, een trendy outfit voor de lancering van een nieuw tijdschrift of een galajurk voor het society-huwelijk van het jaar; in Beat the Top Designer zoekt iedere week een bekende Nederlandse vrouw een outfit voor een belangrijke gelegenheid. In de allereerste aflevering staat Bridget Maasland centraal. Bridget gaat naar Hollywood voor de uitreikingen van de Oscars en heeft daar een outfit voor nodig. Één van haar favoriete ontwerpers is Valentino. De drie strijdende ontwerpers moeten er dus voor zorgen dat ze een couturejurk maken die niet onderdoet voor een echte Valentino-jurk. Ze krijgen hier ruim budget en voldoende tijd voor en worden bijgestaan door professionele coupeuses en presentatrice Renate Verbaan.

Na drie dagen worden de ontwerpen van de kandidaten en de designeroutfit uiteindelijk één voor één aan Bridget getoond. Zal ze gaan voor de echte couturejurk of kiezen voor de jurk van één van de drie designers? In de komende afleveringen komen verder onder anderen Olcay Gulsen, Halina Reijn, Candy Dulfer en Eva Jinek voorbij.

Beat the Top Designer: vanaf woensdag 11 januari om 20.30 uur bij Net5.

Voor meer informatie: www.net5.nl/beatthetopdesigner