Navigatie

SBS 6 volgt mensen met bijzondere buitenlandse romance

Gepubliceerd op dinsdag 28 februari 2012 om 13:48u

Ware liefde kent geen grenzen in Exotische Liefde


Echte liefde: vrijwel iedere man of vrouw droomt ervan en zoekt ernaar, maar lang niet iedereen vindt het om de hoek. Sommige mensen trekken er zelfs voor naar het andere eind van de wereld. De grote afstanden maken het er niet makkelijker op en vaak moeten er behoorlijk wat praktische problemen opgelost worden. Het nieuwe programma Exotische Liefde toont mensen op de kwetsbare momenten in hun leven, zoekend en verlangend naar liefde. Het is vanaf volgende week woensdag 7 maart om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

In Exotische Liefde – een succesvol format uit België – vertellen mensen die hun geliefde ver buiten onze landsgrenzen vonden, hun persoonlijke verhaal. Hoe zij het eerste aarzelende berichtje via internet stuurden, over de ‘ontmoeting’ per webcam of over de eerste toenaderingspoging in een discotheek in het buitenland. Niet altijd is het bijzondere liefdesverhaal rooskleurig. Naast onvergetelijke momenten als het plannen van het huwelijksfeest, is er die vreselijke papierwinkel, het studeren voor toelatingstoetsen en het lange, onzekere wachten op verblijfsvergunningen.

Aflevering 1

In de eerste aflevering onder andere het verhaal van Johan (53), die na 30 jaar huwelijk weer liefde vond bij de Kameroense Christine (42). En nu landen Christine en haar drie tienerkinderen eindelijk op Schiphol om hier voorgoed te blijven. Peter (56) en Marita (34) hebben samen zoon Gerritje, maar als Marita terug moet naar de Filippijnen, zal Gerritje zijn eerste verjaardag moeten vieren zonder moeder. Jelle (20) woont en werkt op een binnenschip, maar voor Christina (23) uit hogesnelheidsstad Manilla valt er weinig spannends te beleven op een trage boot. Loopt hun prille relatie nu al op de klippen? Wim (55) trapt als superfan van de band Normaal vaak lol en drinkt graag bier. Of de familie van zijn Filippijnse vriendin Zyrin (29) dat ook kan waarderen, zal duidelijk worden als Wim zich aan hen voorstelt.

Exotische Liefde

Vanaf woensdag 7 maart om 21.30 uur bij SBS 6
www.sbs6.nl/exotischeliefde