Navigatie

Nieuw bij Net5: De Wereld Rond in 80 Dates

Gepubliceerd op dinsdag 13 maart 2012 om 9:48u

Een hete Braziliaan of toch een koele Alaskaan?


In het nieuwe Net5-programma De Wereld Rond in 80 Dates reizen vijf single vrouwen, die in Nederland ‘Mister Right’ niet kunnen vinden, de wereld over op zoek naar hun droomprins. In zeven zeer verschillende landen worden ze voorgesteld aan meer dan honderd exotische, ruige, excentrieke of juist traditionele single mannen met ieder zo zijn eigen gebruiken, cultuur en gewoontes. De dames gaan op stap met lokale mannen en ondervinden de do’s en dont’s van daten over de hele wereld. Is het gras buiten onze landsgrenzen inderdaad groener en kunnen de dames daar wel hun droomprins vinden? Of blijkt de Nederlandse man uiteindelijk toch zo slecht nog niet? De Wereld Rond in 80 Dates is vanaf zondag 1 april om 21.30 uur te zien bij Net5.

Ruig randje

De vijf uiteenlopende dames -van een provinciaals meisje dat nog nooit in het buitenland is geweest tot aan een flirterige, wereldwijze Amsterdamse- zijn klaar met de Nederlandse man en denken hun droomman in het buitenland te vinden. Zo wil Mariël (22 jaar) dolgraag een getinte jongeman, die haar weghaalt uit haar woonplaats Almelo. Steffi (29) wil een buitenlandse man met een ‘ruig randje’, omdat ze de Nederlandse mannen maar conservatief en saai vindt. Ook Sabeau (25 jaar), Nina (27 jaar) en Edmee (24 jaar) hebben elk hun redenen om de liefde buiten ons kikkerlandje te vinden.

Groot geschapen?

In elk land dompelen de dames zich samen met een lokale gids onder in de datecultuur en worden ze voorgesteld aan potentiële lovers. Maakt de sexy Braziliaan zijn reputatie als macho waar? Zijn de mannen uit Afrika echt zo groot geschapen? En is een Arabische prins nog steeds zo charmant als op de eerste date de schoonfamilie aanschuift? De dames gaan op onderzoek uit en mogen tijdens deze wereldreis twee tickets naar Nederland uitdelen aan hun favoriete dates, zodat ze kunnen kijken of de vonk die in het buitenland is overgesprongen ook in ons land nog aanwezig is.

Hete Braziliaan of koele Alaskaan?

In de eerste aflevering strijken de dames neer in Brazilië. Het land van de sexy man, die vol temperament is, maar tegelijkertijd te boek staat als ontrouwe flirt. Op de stranden van Rio de Janeiro gooien de mannen alle charmes in de strijd, maar voldoet de macho Braziliaanse man wel aan de eisen van de Nederlandse dames? Na de ontmoeting met deze warmbloedige mannen vliegen de vrouwen voor door naar het ijskoude Alaska, waar de stoere man op ze staat te wachten. Maar hoe reageren zij als hun date met zo’n stoere Alaskaan in de praktijk niet zo heel romantisch is en hij ook nog eens heel preuts blijkt?

De Wereld Rond in 80 Dates

Vanaf 1 april om 21.30 uur
www.net5.nl/80dates