Navigatie

Nederlandse Hollywood Vrouwen terug op Net5

Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2012 om 14:29u

Vier spraakmakende dames gevolgd in Los Angeles


Vanaf februari is Nederlandse Hollywood Vrouwen terug met een nieuwe reeks bij Net5. Yolanda, Myrthe en prinses Inge geven de kijker opnieuw een kijkje in hun turbulente leven in Los Angeles. De vierde dame is een nieuwe Nederlandse Hollywood vrouw: Conchita. Dat de vrouwen genoeg meemaken, mag duidelijk zijn. Zo moet Inge een nieuwe bezigheid zoeken nu haar zoon het huis uit gaat en is Conchita bezig met het opzetten van een kledinglijn. Myrthe keert na haar scheiding weer terug naar LA om haar modellencarrière nieuw leven in te blazen en Yolanda treft de voorbereidingen van haar sprookjeshuwelijk waar onder anderen Oprah en Muhammad Ali te gast zijn. De nieuwe reeks van Nederlandse Hollywood Vrouwen is vanaf woensdag 22 februari om 21.30 uur te zien bij Net5.

Conchita Leeflang
Het nieuwe gezicht in deze reeks is Conchita, een flamboyante Surinaamse vrouw die zestien jaar geleden een modellencontract in Los Angeles kreeg aangeboden en er sindsdien woont. De diva leeft het snelle leven in ‘The Hills’; ze volgt acteerlessen, heeft zich verbonden aan goede doelen en is bezig met het opzetten van een kinderkledinglijn. Conchita heeft onder andere Eva Longoria en Elton John als beste vrienden en gaat naar heleboel belangrijke feestjes en etentjes. Ze verveelt zich dus geen minuut.

Yolanda Foster- Hadid
Yolanda is erg druk met de voorbereidingen van haar aanstaande huwelijk met haar schatrijke producer David Foster. Hij heeft haar gevraagd om met hem te trouwen en het huwelijk wordt voltrokken op een prachtig privé-landgoed. Yolanda wil alles tot in de puntjes hebben geregeld en terecht, want het wordt een echt sterrenhuwelijk met gasten als Oprah, Heidi Klum en Barbra Streisand en optredens van onder anderen Michael Bublé, Andrea Bocelli en Donna Summer.

Prinses Inge
Nu Inge’s zoon Bandar volwassen is zoekt de prinses een nieuwe invulling van haar bestaan. Ze heeft een website opgericht waarin zij haar favoriete producten verkoopt. Dit alles om geld in te zamelen voor goede doelen, zoals echte royalty betaamt. Inge zet zich onder andere in voor honden van zwervers in LA en organiseert hier zelfs een benefietavond voor.

Myrthe Mylius
Amper gescheiden van haar man Ryan keert Myrthe gedesillusioneerd, maar niet verslagen terug naar Los Angeles nadat ze even is bijgekomen in Nederland. De camera volgt haar vanaf haar aankomst op het vliegveld van LA terwijl ze een nieuw leven probeert op te bouwen in de stad van de glitter & glamour. Myrthe probeert haar oude werk weer op te pakken als fotografe en model en zet haar eerste schreden op het datingpad.

Nederlandse Hollywood Vrouwen wordt geproduceerd door Eyeworks.

Nederlandse Hollywood Vrouwen
Vanaf 22 februari elke woensdag om 21.30 uur.
www.net5.nl/nederlandsehollywoodvrouwen