Navigatie

K3 als Charlie’s Angels

Gepubliceerd op dinsdag 13 maart 2012 om 15:59u

In serie Heroes van Veronica Magazine


Exclusief voor Veronica Magazine hebben de dames van K3 zich laten transformeren tot
Charlie’s Angels. De aanleiding voor deze unieke metamorfose is de serie Heroes waarin bekende persoonlijkheden veranderen in hun held.

„Zoals de Charlie’s Angels de wonderschone engelen zijn die de zaken voor hun baas Charlie oplossen, zo zijn wij natuurlijk de engelen voor de kinderen”, zegt Josje Huisman. Karen Damen bekent vroeger groot fan te zijn geweest van Drew Barrymore, een van de Charlie’s Angels in de gelijknamige bioscoopfilms. „Drew was in veel een voorbeeld voor me.” De donkerharige Kristel Verbeke biecht op een groot bewonderaar te zijn van Robbie Williams (onder meer bekend van het nummer ‘Angels’). „Ik heb hem ooit ontmoet toen wij en hij te gast waren in een show van Paul de Leeuw. Wat een kanjer en een lekker ding is die Robbie.”

Eerder lieten onder anderen Geert Wilders (als Michiel de Ruyter), Gerard Joling (als Indiana Jones) André van Duin (als Lauren & Hardy) en Marco Borsato (als Gene Simmons) zich al transformeren tot hun held voor de serie Heroes.

Veronica Magazine met K3 als Charlie’s Angels ligt nu in de winkel. Alle kunstwerken met BN’ers die gemaakt worden voor de serie Heroes, worden op termijn geveild. De opbrengst gaat naar Kika.

Foto: de dames van K3 als Charlie’s Angels