Navigatie

Bas Muijs ‘ceremoniemeester’ in Welkom op mijn Bruiloft

Gepubliceerd op vrijdag 20 januari 2012 om 19:30u

Bruid & bruidegom organiseren onafhankelijk van elkaar hun grote dag


Een bruiloft is voor velen de mooiste dag van hun leven. Maar wat als een koppel het niet eens wordt over de plannen? In het nieuwe Net5-programma Welkom op mijn Bruiloft organiseren bruid en bruidegom onafhankelijk van elkaar hun eigen droombruiloft met de hulp van presentator Bas Muijs. Op de dag van het huwelijk bepaalt het lot hoe de dag er precies uit komt te zien. Wordt het de koets van de bruid of de Ferrari van de bruidegom? En wordt er getrouwd in een kasteel of in een boerenschuur? Welkom op mijn Bruiloft is vanaf 26 februari om 20.30 uur te zien bij Net5.

Middeleeuws feest of prinsessenfuif?
Aan de liefde ligt het niet, maar de koppels van Welkom op mijn Bruiloft kunnen het maar niet eens worden over hun grote dag. De een kan bijvoorbeeld al jaren dromen van een middeleeuws themafeest, terwijl manlief het ja-woord wil geven op de middenstip van een voetbalveld. Hij wil honderden gasten inclusief carnavalsband, maar zij wil het klein houden in een idyllisch prieeltje op een landgoed. De bruidegom wil zijn aanstaande toch echt graag in een mini-jurk aan het altaar zien staan, terwijl zij al jaren droomt van een sleep van tien meter. Het programma Welkom op mijn Bruiloft zorgt ervoor dat koppels met onoverbrugbare meningsverschillen, toch kunnen trouwen.

Bas Muijs schiet als ware ceremoniemeester de koppels te hulp en helpt zowel de man als de vrouw hun droombruiloft te organiseren. Op de dag zelf biedt hij de nodige ondersteuning, want dan bepaalt namelijk het lot hoe de bruiloft eruit komt te zien. Wordt het de Sissi-trouwjurk die zij heeft uitgekozen of de rode leren jurk die hij voor haar had bedacht? Wordt het een Middeleeuws feest dat hij heeft geregeld of toch dat prinsessenfeest op een kasteel waar zij haar hele leven al van droomt? De kijker wordt meegenomen in de voorbereidingen van beide huwelijken met als hoogtepunt natuurlijk de grote dag.

‘Ceremoniemeester’ Bas Muijs
Bas Muijs is erg enthousiast: “Ik ben zelf nog niet getrouwd, maar ik heb wel hele duidelijke ideeën over mijn eigen bruiloft als ik ooit zelf ga trouwen. Ik kan me voorstellen dat zoiets bij stellen tot onenigheid kan leiden. Aan mij nu de taak om de aanstaande echtparen te begeleiden en te helpen om hun droombruiloft te organiseren. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Welkom op mijn Bruiloft
Vanaf zondag 26 februari om 20.30 uur bij Net5.
www.net5.nl/welkomopmijnbruiloft