Navigatie

2 Broke Girls op de nieuwe maandagavond van Net5

Gepubliceerd op maandag 30 januari 2012 om 10:33u

Succesvolle sitcom van de makers van Sex and the City


Vanaf maandag 12 maart komt Net5 met de gloednieuwe serie 2 Broke Girls. De serie is van de makers van Sex and the City en draait om Max en Caroline, twee serveersters in New York. De met een People’s Choice Award bekroonde serie is in Amerika een regelrechte hit en wordt inmiddels in 22 landen uitgezonden. Maar er is voor de serieliefhebber meer reden om op maandagavond de deur niet meer uit te gaan: ook nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en Desperate Housewives staan op het programma. Deze ultieme Net5-serieavond start maandag 12 maart om 20.30 uur.

Nieuwe serie: 2 Broke Girls
Uit de pen van de makers van Sex and the City is een nieuwe serie gekomen. 2 Broke Girls draait om twee jonge serveersters die proberen te overleven in New York. Ze hebben ieder een totaal andere achtergrond; Max (Kat Dennings) komt uit een arm gezin en Caroline (Beth Behrs) komt uit een rijke familie, maar is nu straatarm. Toch raken de meiden met elkaar bevriend en trekken ze zelfs bij elkaar in, wat hilarische gevolgen heeft. 2 Broke Girls ging in de V.S. van start met meer dan 19 miljoen kijkers en dat was de beste start van een comedyserie sinds 2001.

Is iedereen te redden?
Naast 2 Broke Girls maken nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en Desperate Housewives de maandagavond compleet. Grey’s Anatomy start meteen heftig in het vervolg van seizoen acht, waarin het de grote vraag is hoe het afloopt met Meredith en Alex. Ze raken betrokken bij een auto-ongeluk waarbij een complete familie ernstig gewond raakt. De dokters zetten alles op alles om iedereen te redden.

Kiss them Goodbye
De allerlaatste afleveringen van Desperate Housewives zijn nu echt een feit en dat is te merken. De hysterie slaat toe in het vervolg van seizoen acht. Beschuldigingen, bekentenissen en intriges; alles komt voorbij in de slotafleveringen. De wanhopige Bree staat op het punt om zelfmoord te plegen, Susan wil nu echt doorbreken in New York en Tom annuleert zijn plannen om met zijn nieuwe vriendin naar Parijs te gaan wanneer Lynette bekent medeplichtig te zijn aan een moord.

Nieuwe maandagavond: vanaf maandag 12 maart
Grey’s Anatomy: 20.30 uur (afl. 158 ‘Suddenly’),
Desperate Housewives: 21.30 uur (afl. 167 ‘What’s to Discuss, Old Friend).
2 Broke Girls: 22.30 uur (Afl. 1 ‘Pilot’)
Voor meer informatie: www.net5.nl