Navigatie

Victoria’s Secret Fashion Show a.s. donderdag bij Net5

Gepubliceerd op maandag 12 december 2011 om 15:09u

Topmodel Doutzen Kroes geeft openhartig interview

Doutzen Kroes presenteert exclusief voor Net5 de registratie van de Victoria’s Secret Fashion Show. Het supermodel neemt de kijker mee voor én achter schermen van de beroemde en jaarlijkse lingerieshow. Dit jaar liepen 38 topmodellen mee uit de hele wereld, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr en Doutzen Kroes. Daarnaast vertelt het topmodel in een openhartig interview over haar privéleven, haar samenwerking met de andere modellen van Victoria’s Secret en natuurlijk over haar uitstapje naar het witte doek. Doutzen Kroes: On Top of the World is donderdag 15 december om 22.35 uur te zien bij Net5. Aansluitend om 23.00 uur brengt Net5 de registratie van de Victoria’s Secret Fashion Show.

Turbulent leven
Doutzen Kroes staat al acht jaar aan de wereldtop van de modellenwereld en reist daarvoor de hele wereld rond. De Friese schone trouwde vorig jaar met dj Sunnery James en beviel dit jaar van een jongetje. Enkele weken later deed ze alweer een bikinishoot voor Victoria’s Secret en na een jaar afwezigheid keerde ze in november terug als een van de Angels van het merk tijdens de jaarlijkse lingerieshow. Ook maakte ze nog eens haar acteerdebuut in de Nederlandse film Nova Zembla. Op zijn zachtst gezegd heeft het model dus een turbulent leven.

Supermodel/moeder
Toch maakt ze voor Net5 tijd vrij om openhartig te vertellen over haar leven. Zo doet ze een boekje open over haar leven als beroemdheid, haar reizen en over hoe ze haar man en kind vaak moet missen. Doutzen vertelt ook hoe ze zo snel weer in vorm is gekomen na haar zwangerschap. Doutzen: ‘Ik wilde bewijzen dat het kan. Dat je als moeder toch nog op de catwalk kan staan. Dat geeft mij een krachtig gevoel. Als moeder voel je je niet meer altijd sexy, maar door mijn werk mag ik me wel zo voelen. Dat is heel bijzonder.’

De ruimte in
Doutzen spreekt verder over hoe het er achter de schermen van de Victoria’s Secret Fashion Show aan toegaat, hoe ze zich voorbereidt en hoe het is om met de meest bekende en spraakmakende modellen van de wereld te werken. De Nederlandse nieuwkomer Bregje Heinen liep voor het eerst mee in de show. ‘Ze is prachtig en ze heeft een heel natuurlijke uitstraling. Dat zie ik bij heel veel Nederlandse meisjes.’ Doutzens acteerdebuut in de film Nova Zembla en over haar aanstaande ruimtereis komen ook aan bod. Doutzen: ‘Nova Zembla is een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Maar met Space Expedition Curaçao ga ik ook nog tien minuten de ruimte in. Daar ben ik wel echt heel zenuwachtig voor. Het schijnt dat zoiets je hele leven verandert.’

Kanye West en Jay-Z
Naast het interview met Doutzen neemt Net5 haar kijkers mee voor een exclusief kijkje voor en achter de schermen van de beroemde en jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show. Deze lingerieshow werd afgelopen november in New York gelopen door topmodellen als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr en uiteraard Doutzen Kroes zelf, die in de meest dure en sexy lingerie over de catwalk lopen terwijl Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj en Maroon 5 optreden.

Donderdag 15 december om 22.35 uur: Doutzen Kroes: On Top of the World.
Donderdag 15 december om 23.00 uur: Doutzen Kroes presenteert: Victoria’s Secret Fashion Show.
www.net5.nl/victoriassecret