Navigatie

Succesformule Grenzeloos Verliefd terug op Net5

Gepubliceerd op vrijdag 22 juli 2011 om 17:17u

In de nieuwe reeks van het succesvolle programma Grenzeloos Verliefd reizen 10 dappere vrouwen hun geliefde voorgoed achterna. Dat blijkt niet altijd even makkelijk. Zo gaat Arja hoogzwanger naar Nieuw – Zeeland, maar met alleen een toeristenvisum weet ze niet of ze het land wel in komt, en zorgt de Mexicaanse uitstelcultuur voor frustraties bij de nuchtere Sanne. Ook de vrouwen die het avontuur aangaan in onder andere Ecuador, Thailand en Tanzania krijgen te maken met heftige gebeurtenissen en veel emoties. Meestal overwint de liefde de nodige barrières, maar in dit seizoen is dit niet altijd het geval. Grenzeloos Verliefd is vanaf zondag 21 augustus om 20.00 uur te zien op Net5.

Gepassioneerde liefde
Grenzeloos Verliefd is een succesformule: het programma staat dichtbij de kijker en realiteit. Wie is het niet overkomen? Verliefd worden op een Spaanse barman of een Australische duikleraar. Vaak blijft het bij een gepassioneerde vakantieliefde of een langzaam doodbloedende relatie op afstand. Bij sommige mensen dooft de liefdesvlam echter niet. Dat ziet de kijker in Grenzeloos Verliefd. Net5 brengt in totaal tien portretten van emigrerende Nederlandse vrouwen in beeld. In de eerste twee afleveringen worden de volgende stellen gevolgd op hun romantische avontuur:

Arja & Rob – Babygeluk in Nieuw –Zeeland?
In de eerste aflevering vertrekt Arja hoogzwanger naar Nieuw – Zeeland om bij de 16 jaar oudere Rob te gaan wonen. Aangezien ze op een toeristenvisum reist, is het de vraag of ze wel het land binnen komt. De autoriteiten kunnen haar namelijk terugsturen, omdat ze geen gebruik mag maken van de medische faciliteiten in het land. Zal Arja haar kind ter wereld kunnen brengen met haar grote liefde in haar bijzijn?

Sanne & Ivan – Zal de liefde overwinnen in Mexico?
In aflevering twee besluit Sanne om haar laatste stage in een hotel in Mexico te gaan lopen, want dat is het land waar haar geliefde Ivan woont. Voor Sanne is dit ook eigenlijk de enige reden om naar Mexico te gaan. Met het Mexicaanse leven heeft ze namelijk niets; ze houdt niet van het eten, irriteert zich aan de ‘mañana, mañana cultuur’ en ze krijgt de Spaanse taal niet onder de knie. Dit alles brengt veel emoties met zich mee. Zal de liefde dit allemaal overwinnen?

Grenzeloos Verliefd
Vanaf zondag 21 augustus om 20.00 uur te zien op Net5
www.net5.nl/grenzeloosverliefd