Navigatie

Seizoensfinale Grey’s Anatomy a.s. maandag bij Net5

Gepubliceerd op donderdag 19 mei 2011 om 10:43u

Cristina zwanger en Meredith door Alex verraden


Aanstaande maandag beleeft Grey’s Anatomy haar spannende seizoensfinale. De aflevering staat in het teken van ingrijpende veranderingen die ervoor zorgen dat sommige levens nooit meer hetzelfde zullen zijn. Alex verraadt Meredith door Owen te vertellen dat ze heeft geknoeid met belangrijke testuitslagen en daarmee staan nu haar baan, adoptiekind en relatie met Derek op het spel. Cristina komt erachter dat ze zwanger is en wil het kind niet houden, maar Owen probeert haar op andere gedachten te brengen. Daarnaast wordt bekend wie de gewilde positie van ‘Chief Resident’ krijgt en maakt Teddy een verrassende keuze over haar toekomst. De seizoensfinale van Grey’s Anatomy is maandag 23 mei om 20.30 uur bij Net5 te zien.

200 gewonde passagiers

Er gebeurt een hoop in het Seattle Grace Hospital. Een vliegtuig stort neer en met meer dan 200 gewonde passagiers moet iedereen alles op alles zetten om zoveel mogelijk levens te redden. Ondertussen zijn Meredith en Derek druk bezig met de adoptie van de kleine Zola. Maar dan ontdekt Derek dat Meredith met zijn onderzoek heeft geknoeid. Hij is gedwongen dit te rapporteren aan Chief Richard Webber, die haar vertelt dat ze haar baan kwijt is. Ook Derek is kwaad en twijfelt of hij nog wel samen met Meredith een kind wil opvoeden.

Cristina zwanger

Teddy maakt een belangrijke beslissing en stemt toe om met Andrew naar Duitsland te vertrekken om daar te gaan werken. Ze vertelt het nieuws aan haar ‘man’ Henry, waarmee ze getrouwd is om zijn medische kosten te dekken. Henry ligt nog steeds in het ziekenhuis en is allesbehalve blij met haar vertrek omdat hij gevoelens voor Teddy heeft gekregen. Ook Cristina krijgt met een flinke persoonlijke tegenslag te maken wanneer ze erachter komt dat ze zwanger is. Ze is ten einde raad en wil absoluut geen kind, maar haar partner Owen denkt daar heel anders over. Kiest Cristina voor het kind en haar relatie, of voor haar carrière?

Beste dramaserie

De uiterst populaire serie Grey’s Anatomy is in de Verenigde Staten bekroond met onder meer twee Golden Globes -waarvan een voor beste dramaserie- en drie Emmy Awards. Ook in Nederland is Grey’s Anatomy zeer succesvol. Het gemiddelde marktaandeel in de Net5-doelgroep Vrouwen 20-34 is 23%. Dit betekent dat maar liefst één op de vier jonge vrouwelijke kijkers op de maandagavond aan de buis gekluisterd zit voor deze topserie. Hiermee is Grey’s Anatomy de best bekeken serie in deze doelgroep.

Grey’s Anatomy: de seizoensfinale: aanstaande maandag om 20.30 uur bij Net5

www.net5.nl/greys