Navigatie

Secret Story: een geheim is veel geld waard…

Gepubliceerd op dinsdag 18 januari 2011 om 12:00u

Net5 en Endemol brengen de volgende stap in reality-tv


Secret StoryVandaag rond de klok van 12 uur kwam er eindelijk een einde aan een periode van geheimzinnigheid. Na maanden van intensieve voorbereiding presenteerden Net5 en Endemol het programma dat Nederland dit voorjaar moet gaan verrassen: Secret Story. In deze volgende stap van realitytelevisie verblijven 15 kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden. Bart Boonstra en Renate Verbaan nemen de presentatie van de dagelijkse live uitzendingen en de wekelijkse live eliminatieshow voor hun rekening. Vanaf zondagavond 13 februari kan Nederland gaan meeleven én spelen met de kandidaten op Net5.

Vertrouwen alleen op je eigen intuïtie
De kandidaten die hun intrek gaan nemen in het huis van de Secret Story hebben allemaal een bijzonder verhaal. Zo gauw ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. In het huis – waar privacy onmogelijk is – moeten zij alles op alles zetten om hun geheim te bewaken. Tegelijkertijd is er de vraag die iedereen bezighoudt: wat zijn de geheimen van de andere bewoners? Wie is eigenlijk een dominee? Wie heeft er ooit de jackpot gewonnen? En zijn er echt twee zussen in het huis? Een geheim raden betekent geld verdienen. En dat geld komt bovenop de 100.000 euro die klaarligt voor de uiteindelijke winnaar. In Secret Story kun je niks en niemand vertrouwen, behalve je eigen intuïtie…

Secret Story is overal
Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen. Maar Secret Story is veel meer dan alleen tv. Op net5.nl/secretstory en op een digitaal kanaal zijn de live streams 24/7 geopend. Maar ook via Facebook, Twitter en Hyves is Secret Story er altijd en overal.

Secret Story is een productie van Endemol.

Secret Story

Kick-off: zondag 13 februari om 21.15 uur.
Reguliere afleveringen: dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur.
Wekelijkse eliminatieshow: iedere donderdag om 20.30 uur.
Kijk voor het laatste nieuws op www.net5.nl/secretstory en volg ons op F / T / H