Navigatie

Nieuwe seizoenen van The Listener & Fringe bij Net5

Gepubliceerd op donderdag 06 oktober 2011 om 10:13u

Bovennatuurlijke zondagavond terug vanaf 13 november


Vanaf 13 november wordt de zondagavond van Net5 versterkt met nieuwe reeksen van Fringe en The Listener. De bovennatuurlijke avond start om 21.30 uur met het spannende vierde seizoen van Fringe. Vervolgens is het om 22.30 uur tijd voor het tweede seizoen van The Listener, waarin het draait om de gedachtelezende ambulancebroeder Toby. In Supernatural, dat tenslotte om 23.30 uur te zien is, gaan de broers Sam en Dean achter een geest aan die nog steeds ronddwaalt op hun oude school. De nieuwe zondag van Net5 is vanaf 13 november te zien.

Wakker worden in 2026

In Fringe worden FBI-agente Olivia Dunham, de eigenaardige professor dr. Walter Bishop en zijn zoon Peter belast met het onderzoeken van bovennatuurlijke zaken over de hele wereld. In de spannende finale van het derde seizoen was te zien hoe Peter eindelijk de mysterieuze machine binnengaat en wakker wordt in 2026. Peter ontdekte ook dat zijn acties 15 jaar geleden catastrofale gevolgen hebben gehad en dat Walters dubbelganger is overgestoken en nu dus vrij rondloopt. Aan Peter de taak om een oplossing te vinden.

Verdrinkingsdood

The Listener start op de zondag met een nieuw seizoen. Toby Logan voelt zich enorm schuldig om de dood van zijn vriendin Detective Charlie Marks en de verdwijning van zijn moeder. Hij geeft eindelijk toe aan zijn mysterieuze gave waarmee hij gedachten van anderen kan lezen en besluit er andere mensen mee te gaan helpen. Als hij ternauwernood een vrouw van de verdrinkingsdood redt, komt Toby echter alweer heel snel in de problemen. De mysterieuze vrouw blijkt namelijk veel meer op haar kerfstok te hebben dan op het eerste gezicht lijkt..

Duistere krachten

In de bovennatuurlijke serie Supernatural doorkruisen Dean en Sam Winchester het land op zoek naar hun vermiste vader. Tijdens hun zoektocht moeten ze het opnemen tegen duistere krachten die het op hen hebben gemunt. Supernatural is momenteel al te zien bij Net5. Vanaf zondag 27 november starten ook van deze serie nieuwe afleveringen uit het vierde seizoen (afl.75: Death takes a Holiday).

Fringe: vanaf zondag 13 november om 21.30 uur
The Listener: vanaf zondag 13 november om 22.30 uur
Supernatural: vanaf zondag 13 november om 23.30 uur
Voor meer informatie: www.net5.nl.