Navigatie

Nieuwe afleveringen van topserie Rizzoli & Isles op Net5

Gepubliceerd op vrijdag 12 augustus 2011 om 13:12u

Het tweede seizoen start heftig met een brute moord


Net5 komt in september met het tweede seizoen van de spannende en aangrijpende crimeserie Rizzoli & Isles. De twee stoere en sexy vrouwen, detective Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Maura Isles, behandelen zaken van de meest beruchte criminelen van Boston. Het seizoen start meteen heftig met een aanval op het hoofdkwartier en een brute moord op een draagmoeder. De sexy, maar bovenal harde dames laten zich niet uit het veld slaan en proberen het op hun manier op te lossen. Rizzoli & Isles is vanaf zaterdag 3 september om 20.30 uur te zien op Net5.

Brute moord

In het tweede seizoen staan de dames meteen voor moeilijke keuzes, heftige zaken en emotionele beslissingen. Zo wordt Jane als held bestempeld na een moedig optreden bij een aanval op het hoofdkwartier, maar ze weet hier niet mee om te gaan. Gelukkig komt er afleiding voorbij; een oude vlam. Maar of dit haar helpt? Om even bij te komen van alle heftige gebeurtenissen besluiten de vrouwen een dagje te ontspannen in een spa. Maar deze dag wordt bruut verstoord, wanneer ze een moord op een draagmoeder ontdekken. Ze gaan snel op zoek naar de ouders van de baby.

Partners in crime

Rizzoli & Isles draait om de levens van detective Jane Rizzoli (Angie Harmon) en forensisch onderzoeker Maura Isles (Sasha Alexander). Beide vrouwen verschillen als dag en nacht, maar vullen elkaar naadloos aan en zijn bovendien goede vriendinnen. Samen krijgen de twee tegenpolen en vriendinnen het voor elkaar om de meest gecompliceerde misdaadzaken van Boston op te lossen. Het eerste seizoen van de serie was een groot succes met een gemiddeld marktaandeel van 8,6% in de voor Net5 belangrijke doelgroep vrouwen 20 – 34 jaar.

Rizzoli & Isles

Het tweede seizoen is vanaf 3 september elke zaterdag te zien om 20.30 uur.