Navigatie

Next Hair Guru vanaf a.s. dinsdag bij Net5

Gepubliceerd op donderdag 27 oktober 2011 om 14:23u

Wie is de beste haarstylist van Nederland?

Net5 brengt aanstaande dinsdag het nieuwe programma Next Hair Guru. Hierin gaat dé hairguru van Nederland Ilham Mestour op zoek naar die ene haarstylist die in haar voetsporen kan treden. De zoektocht start met een massale auditie van honderden haarliefhebbers. Wie van hen is opgewassen tegen de hoge verwachtingen? Alleen de twintig allerbeste kappers gaan door naar de volgende ronde. Presentator Sol Wortelboer staat de kandidaten bij in deze spannende haarstrijd. Next Hair Guru is vanaf dinsdag 1 november om 21.25 uur te zien bij Net5.

Massale auditie

Honderden haarliefhebbers hebben zich opgegeven in de hoop over het talent te beschikken om de absolute top van het vak te bereiken. In de eerste aflevering worden ze meteen keihard getest tijdens de massale auditie. Talent, improvisatie, creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook overtuigingskracht: de auditanten moeten alles geven om door te mogen gaan. Ze worden beoordeeld door Ilham Mestour, dé hairguru van Nederland en Karin Swerink, hoofdredacteur van het blad Glamour.

Uitdagende opdrachten

Na de audities wordt de druk flink opgevoerd. De deelnemers worden onderworpen aan moeilijke tests en krijgen de meest uitdagende opdrachten voor hun kiezen. Zo moeten ze kapsels creëren voor catwalkshows en de haarstyling verzorgen voor high fashion fotoshoots. Elke aflevering ziet een kandidaat zijn droom in duigen vallen, totdat er één winnaar overblijft. De winnaar krijgt de mogelijkheid in één keer door te breken als internationaal haarstylist. Hij of zij krijgt daarnaast een eigen covershoot, doet mee aan internationale kappershows én mag zich Next Hair Guru noemen.

Next Hair Guru wordt geproduceerd door CCCP. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Keune Haircosmetics. Voor meer informatie: www.net5.nl/nexthairguru