Navigatie

Net5 brengt romantische misdaadserie Hart tegen Hard

Gepubliceerd op vrijdag 26 augustus 2011 om 14:12u

Met o.a. Elise Schaap, Dragan Bakema, Huub Stapel en Barry Atsma


Net5 komt vanaf oktober met de romantische misdaadserie Hart tegen Hard. Hierin draait het om rechercheur Thomas en misdaadjournaliste Ava. In hun werk worden de twee geconfronteerd met ontvoering, mishandeling en diefstal maar vooral met elkaar. Diep in hun hart willen ze niets liever dan samen zijn, maar door hun werk is dat vrijwel onmogelijk. Ze moeten er alles aan doen om het verlangen geheim te houden, zeker voor elkaar. De cast bestaat o.a. uit Elise Schaap, Dragan Bakema, Huub Stapel, Renee Fokker en Barry Atsma. Hart tegen Hard is vanaf maandag 3 oktober om 21.30 uur te zien op Net5.

Spannend en explosief

Ava (Elise Schaap) en Thomas (Dragan Bakema) zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zij is sexy, spannend, doortastend en misdaadjournaliste bij een landelijk dagblad. Hij is impulsief, explosief en rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit in Amsterdam. De twee proberen in hun baan altijd als eerste een zaak op te lossen en komen elkaar in hun onderzoek steeds tegen. Om de ander steeds een stap voor te kunnen zijn, doen Ava en Thomas er alles aan om elkaar het leven zuur te maken, de ander af te troeven of een van beiden met een kluitje in het riet te sturen. Het is daarom niet verwonderlijk dat de spanning tussen de twee vaak hoog oploopt.

De cast

Naast Elise Schaap en Dragan Bakema bestaat de cast uit Renee Fokker, die de hoofdcommissaris speelt. Barry Atsma is de hoofdredacteur van de krant waarvoor Ava werkt en Huub Stapel speelt Ome Ben, de substituut-vader van Ava die zich op het randje van het criminele pad begeeft. Ook Tim Murck en Wouter de Jong maken deel uit de cast. Verder komen onder anderen Tjitske Reidinga, Matteo van der Grijn, Micha Hulshof, Vincent Croiset en Loes Luca in gastrollen voorbij. Hart tegen Hard is ontwikkeld door Talpa Fictie, onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle serie en gelijknamige film Gooische Vrouwen. De regie is in handen van Will Koopman.

Hart tegen Hard

Vanaf maandag 3 oktober wekelijks om 21.30 uur bij Net5
www.net5.nl/harttegenhard