Navigatie

Najaarsprogrammering 2011

Gepubliceerd op donderdag 07 juli 2011 om 13:20u

Net5 staat al jaren bekend als kwalitatieve vrouwenzender en dit najaar wordt deze lijn voortgezet met programma’s die dicht bij het profiel passen. Samen met de makers van Baantjer en Gooische Vrouwen brengt Net5 de romantische misdaadserie Hart tegen Hard en verder staat het nieuwe programma Next Hair Guru op het programma. Tel daarbij nieuwe seizoenen van Grenzeloos Verliefd, MasterChef, Het Blok, Grey’s Anatomy en Private Practice op en het is helemaal duidelijk: Net5 is klaar voor het najaar!

Het Blok

De populaire klusstrijd Het Blok is dit najaar wegens succes weer terug! Deze editie gaat helemaal ‘back to basic’ en bevat alle vertrouwde ingrediënten: 4 liefdeskoppels, lange klusnachten, slopende weekenden, harde deadlines en verrassende opdrachten. Dit alles zorgt voor de zwaarste kluswedstrijd én relatietest van Nederland.
De presentatie is in handen van Erik van der Hoff.
Vanaf woensdag 31 augustus

Hart tegen Hard

In deze nieuwe romantische misdaadserie draait alles om Thomas en Ava. Zij is sexy, spannend, doortastend en misdaadjournaliste bij een landelijk dagblad. Hij is impulsief, explosief en rechercheur bij de afdeling Zware Criminaliteit in Amsterdam. In hun werk worden de twee geconfronteerd met ontvoering, mishandeling, diefstal, chantage maar vooral met elkaar. Ze willen maar één ding en dat is samen zijn. Dit is door hun werk onmogelijk, waardoor ze alle verlangens geheim proberen te houden. Hart tegen Hard is een idee van, en wordt geproduceerd en geregisseerd door, de makers van o.a. Baantjer, Spangen en Gooische Vrouwen.
Vanaf maandag 3 oktober

MasterChef

Dit najaar start een nieuw seizoen van de Nederlandse versie van de wereldwijde tv-hit MasterChef. Honderden gespannen amateurkoks worden keihard getest tijdens verschillende auditiedagen. Uiteindelijk gaan slechts 12 MasterChefs in spe de ultieme kookstrijd met elkaar aan. Zij krijgen de meest onmogelijke opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze worden beoordeeld door de onverbiddelijke jury bestaande uit Peter Lute en Alain Caron. De emoties zullen hoger oplopen dan ooit en de kandidaten moeten alles op alles zetten om de prestigieuze titel te winnen.
Vanaf woensdag 7 september

Body Of Proof

In de nieuwe politieserie Body of Proof schittert Dana Delany (bekend van Desperate Housewives) in de hoofdrol. Ze speelt Megan Hunt, een jonge vrouw die door een auto-ongeluk haar baan als gerespecteerd neurochirurg op moet geven en aan de slag gaat als schouwarts. In deze functie lost ze vele spannende moordzaken op bij de politie in Philadelphia. En ook in haar privéleven is het allesbehalve rustig: door haar drukke leven besluit haar man een scheiding aan te vragen en verliest ze ook de voogdij over haar dochter.
Vanaf maandag 15 augustus

Next Hair Guru

In Next Hair Guru gaan getalenteerde kappers de strijd met elkaar aan om door te breken als beste haarstylist van Nederland. Tijdens uitdagende opdrachten als celebrity fotoshoots worden ze geprikkeld om alles uit de kast te halen en daarmee de meest creatieve kapsels te creëren. Onder begeleiding van onder andere topkapper Ilham Mestour kunnen ze hun carrière naar het hoogste niveau tillen. Talent, improvisatie, creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook overtuigingskracht: de kandidaten moeten alles geven om te winnen. De winnaar krijgt de mogelijkheid in één keer door te breken als Hair Guru.
Vanaf november