Navigatie

Laatste nieuws en tips in Fashionscene TV

Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2011 om 17:00u

Reporters doen verslag in nieuw mode- en beautyprogramma


Vanaf aanstaande woensdag gaat Net5 van start met het nieuwe mode- en beautyprogramma Fashionscene TV. Hierin doen speciaal geselecteerde modekenners verslag van de laatste nieuwtjes op dit gebied. De deuren gaan voor deze dames werkelijk overal open: van de meest exclusieve fashionfeestjes tot grote modeshows zoals die van Tommy Hilfiger en Jos Raak. Ook interviewen de fashionreporters bekend Nederland over hun ‘must haves’ en brengen ze een bezoek aan Olcay Gulsen van Supertrash. Fashionscene TV is elke woensdag en zondag bij Net5 te zien.

Fashionscene TV ging afgelopen maanden op zoek naar fashion- en beautyreporters. De experts en insiders die verslag doen van de intrigerende wereld van mode en beauty zijn Berber Esha (zangeres/actrice), Wendy Dubbeld (model), Nana Appiah (model), Sanny Verhoeven (reportagemaker) en Nathalie Streng (Amfi modestudente). Zij begeven zich op de bekendste fashionevents en dé feestjes binnen de mode- en beautyscene. Ook styliste Chantal Bles speelt een belangrijke rol in Fashionscene TV. Zij laat zien wat er allemaal bij haar beroep komt kijken en dat is een hoop meer dan shoppen alleen.

In de eerste aflevering wordt onder andere de jonge en succesvolle zakenvrouw Olcay Gulsen van Supertrash gevolgd en praat Nana met haar over de Supertrashshow. Berber Esha doet verslag van het muziek en mode-event Hilfiger Denim Live. Ondertussen is Nathalie in de tweede aflevering aanwezig bij de lancering van de T-shirtlijn van Bridget Maasland.

Fashionscene TV wordt mede mogelijk gemaakt door Tommy Hilfiger Denim Live en Samsung Mobile. Het programma wordt geproduceerd door FBI (Film Bureau International), onderdeel van EEN media.

Fashionscene TV

Vanaf 30 maart elke woensdag om 16.00 uur en zondag om 15.35 uur bij Net5
www.net5.nl/fashionscenetv