Navigatie

Kijker wordt zelf regisseur bij Secret Story

Gepubliceerd op dinsdag 01 februari 2011 om 11:13u

Unieke zelfbedienbare 360° camera in het huis onthult alles


Net5 zet de kijker in de regisseurstoel van Secret Story. In het huis waar de 15 bewoners volgende week hun intrede doen, wordt een volledig door de kijker bedienbare camera geplaatst. Met deze unieke yellowBird® technologie kan men 360° rondkijken en zo dus zelf bepalen wat hij/zij ziet. Deze techniek is nooit eerder toegepast in een realityprogramma en betekent een volgende stap in reality-tv. De kick-off van Secret Story is op zondag 13 februari om 21.15 uur te zien bij Net5, direct daarna komt de yellowBird® camera online op net5.nl/secretstory.

Kijker beslist zelf wat te zien van Secret Story

Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers van Secret Story willen weten wie welk geheim heeft. Om hier achter te komen biedt net5.nl/secretstory een extra hulpmiddel: de unieke yellowBird® technologie. Deze camera is met de muis van de computer te bedienen en kan 360º in het rond gedraaid worden. De kijker kan zo dus juist die persoon of personen in de gaten houden waarvan hij of zij denkt het geheim te weten om zo bijvoorbeeld meer bewijzen voor zijn of haar vermoeden te verzamelen.

Secret Story is overal

Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen. Maar Secret Story is veel meer dan alleen tv. Op net5.nl/secretstory en op het digitale kanaal zijn de live streams 24/7 geopend. Maar ook via Facebook, Twitter en Hyves is Secret Story er altijd en overal.

Secret Story is een productie van Endemol. De kosten voor yellowBird® zijn €1,50 per sms voor 1 uur toegang.

Secret Story

Kick-off: zondag 13 februari om 21.15 uur.
Reguliere afleveringen: dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur. Herhaling dagelijks om 23.30 uur.
Wekelijkse eliminatieshow: iedere donderdag om 20.30 uur.
Kijk voor het laatste nieuws op www.net5.nl/secretstory en volg ons op F / T / H