Navigatie

Kijker bepaalt wat er gebeurt in Secret Story

Gepubliceerd op vrijdag 25 maart 2011 om 16:24u

Maandag 28 maart ligt het lot van de bewoners van het Huis der Geheimen geheel in handen van de kijkers. Tijdens de live-uitzending van Secret Story zal De Stem de kandidaten missies opleggen die door de fans zelf zijn bedacht. Vanaf vandaag kan iedereen via Hyves, Facebook en Twitter doorgeven welke grappige, verrassende maar uiteraard ook moeilijke opdrachten de kandidaten voor hun kiezen krijgen. Ook opdrachten die maandag tijdens de uitzending op de social media van Secret Story worden gezet, geeft de Stem rechtstreeks aan de bewoners door. Deze speciale uitzending van Secret Story is aanstaande maandag om 19.30 uur te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Bart Boonstra.

Actief op internet

Sinds de start wordt Secret Story niet alleen via televisie gevolgd: naast de dagelijkse uitzendingen op Net5 en het 24-uurs kanaal van onder andere UPC en Ziggo volgt de kijker de realityshow heel actief via Hyves (61.152 leden), Facebook (19.675 leden) en Twitter (13.327 volgers). Speciaal voor deze fans is er goed nieuws: zij kunnen aanstaande maandag bepalen wat de bewoners moeten doen. De leukste opdrachten, die overigens ook een aanwijzing over het geheim van een de bewoners mogen bevatten, worden uitgekozen en door De Stem uitgedeeld aan de betreffende deelnemer.

Invloeden van buitenaf

De kandidaten die inmiddels al zeven weken afgesloten zijn van de buitenwereld, worden maandag dus voor het eerst overgeleverd aan invloeden van buitenaf. Aafke, Alex, Gerard, Joanna, Karim, Laura, Maik, Monique, Philip en Sharon zijn niet op de hoogte van de opdrachten die zij maandag allemaal moeten gaan uitvoeren. Hoe zullen ze hierop reageren? Op www.secretstory.nl is meer informatie –waaronder de richtlijnen- te vinden.

Secret Story is een productie van Endemol.
Social Embassy is als social media partner verantwoordelijk is voor de opzet van platformen en het community management voor Secret Story.

Secret Story: aanstaande maandag om 19.30 uur bij Net5.

Kijk voor het laatste nieuws op www.net5.nl/secretstory en volg ons op social media via SecretStoryNL.