Navigatie

Housewives regeren op dinsdagavond bij Net5

Gepubliceerd op vrijdag 25 februari 2011 om 14:57u

Botox en ongekende luxe in Real Housewives of Beverly Hills


Vanaf aanstaande dinsdag maken de ‘Housewives’ de dienst uit op de dinsdagavond van Net5. Naast nieuwe afleveringen van de succesvolle serie Desperate Housewives, is aansluitend Real Housewives of Beverly Hills te zien. Deze reality volgt het leven van zes extreem welvarende vrouwen, waaronder dat van de tantes van Paris Hilton. Botox en geld voeren de boventoon bij de Beverly Hills-vrouwen, die er werkelijk alles voor over hebben om rijk, jong en mooi te blijven. Desperate Housewives en Real Housewives of Beverly Hills zijn respectievelijk om 21.25 uur en 22.20 uur te zien.

De vrouwen van Beverly Hills

Taylor Armstrong, Lisa VanderPump, Camille Grammer, Adrienne Maloof, Kim Richards en Kyle Richards wonen in gigantische huizen, dragen de mooiste kleding, rijden in de duurste auto’s en zijn niet vies van Botox. Kyle en Kim zijn de zussen van Kathy Hilton en de tantes van realityster Paris Hilton. Zelf zijn de dames ook van jongs af aan in menig film te bewonderen. De rijke Lisa VanderPump is van herkomst Brits. Ze woont sinds vijf jaar in Beverly Hills maar is nu al niet meer weg te denken uit de buurt.

Beverly Hills-vrouw Taylor Armstrong doet er alles aan om er jong en mooi uit te blijven zien. De kans dat een jong, knap ding voorbij komt die haar mans aandacht weet te trekken, is namelijk altijd aanwezig. Adrienne Maloof is de vrouw van een plastisch chirurg en heeft haar zaakjes zelf ook goed op orde: ze runt samen met haar familie een miljardenbedrijf. Danseres en oud-model Camille Grammer was jarenlang getrouwd met acteur Kelsey Grammer, waarmee ze samen een productiebedrijf heeft.

Geheimen onthuld in Desperate Housewives

Voorafgaand aan de realityserie Real Housewives of Beverly Hills staan nieuwe afleveringen van Desperate Housewives gepland. Hierin komt menig geheim uit, wat niet zonder consequenties zal blijven voor sommige inwoners van Wisteria Lane. Zo komt uit waar Susan zich in het geniep mee bezighoudt en weet ook Gaby haar geheim niet stil te houden. En wanneer Lynette een ontdekking doet over Toms verleden, zint ze op wraak.

Desperate Housewives en Real Housewives of Beverly Hills

Vanaf dinsdag 1 maart wekelijks om 21.25 en 22.20 uur bij Net5
Voor meer informatie: www.net5.nl/desperatehousewives en www.net5.nl/realhousewives