Navigatie

Hitserie Grey’s Anatomy vanaf 3 oktober terug bij Net5

Gepubliceerd op woensdag 14 september 2011 om 10:29u

Spannende verwikkelingen in populaire ziekenhuisserie


Net5 verblijdt haar kijkers vanaf oktober met gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy. De succesvolle serie over de jonge doktoren van het Seattle Grace Hospital is inmiddels bij het achtste seizoen aanbeland. Na de spannende finale van seizoen zeven is het de grote vraag of Meredith en Derek hun relatiecrisis te boven komen. Maar ook Cristina zit in zwaar weer en weet niet wat ze met haar ongeboren baby aanmoet. Seizoen acht van Grey’s Anatomy begint in Nederland slechts drie weken na de start in de V.S.: vanaf maandag 3 oktober zijn de artsen wekelijks om 20.30 uur bij Net5 te zien.

Onstabiele relaties

Dat het niet altijd op rolletjes loopt in het Seattle Grace Hospital is niet onbekend. Maar in het achtste seizoen staat alles op losse voeten. Meredith wordt geconfronteerd met haar geknoei in belangrijke testuitslagen. Ze raakt haar baan kwijt en haar relatie met Derek wankelt meer dan ooit. Hierdoor wordt de gewenste adoptie van Zola ook onzeker. Tussen Cristina en Owen heerst nog steeds spanning door de totaal verschillende gevoelens bij hun ongeboren kind. Het is aan Cristina om hier een erg moeilijke en belangrijke beslissing over te maken.

Uiterst succesvol

De uiterst populaire serie Grey’s Anatomy is in de Verenigde Staten bekroond met onder meer twee Golden Globes, waarvan een voor beste dramaserie, en drie Emmy Awards. Ook in Nederland is Grey’s Anatomy zeer succesvol. Het gemiddelde marktaandeel in de Net5-doelgroep Vrouwen 20-34 is 23%. Hiermee is Grey’s Anatomy de best bekeken serie in deze doelgroep.

Grey’s Anatomy seizoen 8

Vanaf maandag 3 oktober om 20:30 uur bij Net5