Navigatie

Finale Secret Story aanstaande donderdag bij Net5

Gepubliceerd op maandag 09 mei 2011 om 15:39u

Wie van de finalisten gaat er met de felbegeerde €100.000 vandoor?


Aanstaande donderdag is het zover: de finale van Secret Story. De vier overgebleven bewoners hebben bijna drie maanden opgesloten gezeten in het Huis der Geheimen en toegeleefd naar deze spannende avond. Wie mag zich de winnaar noemen van Secret Story en gaat er met de felbegeerde hoofdprijs van €100.000 naar huis? Voordat de deelnemers hun familie en vrienden weer in hun armen kunnen sluiten, moeten ze eerst nog de spannende eindstrijd aan. Hierin is slechts plek voor drie deelnemers en dat betekent dat één bewoner vlak voor de eindstreep zal afvallen. De finale van Secret Story wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra en is aanstaande donderdag 12 mei om 20.30 uur live te zien bij Net5.

Karim, Sharon, Philip en Joanna

Bijna dertien weken geleden zetten de vijftien kandidaten een voet over de drempel van het Huis der Geheimen. Allemaal hadden zij een geheim dat zij voor de rest van de bewoners verborgen moesten houden. Dat dit geen makkelijke opdracht was bleek al snel. Maar tussen alle moeilijke missies en opdrachten door werden ook vriendschappen gesloten, liefdesrelaties gevormd en lief en leed gedeeld. Drie maanden later hebben Karim, Sharon, Philip en Joanna alle eliminatierondes overleefd. Zij gaan deze week de strijd met elkaar aan om de felbegeerde hoofdprijs. Maar voordat het zover is, zal een van hen nog afvallen en verliest vlak voor de eindstreep nog zijn of haar gehele kluisinhoud. Donderdag wordt bekend gemaakt wie van de vier overgebleven bewoners dit noodlot wacht.

Kluisbedragen

Voor de drie finalisten is er goed nieuws: zij mogen in elk geval het bedrag houden dat zij op dat moment in hun kluis hebben. Joanna heeft nu een kluisbedrag van €5.125 en wil als ze Secret Story wint een kledinglijn ontwikkelen. Sharon is vastbesloten om met de hoofdprijs en haar €17.323 af te reizen naar Ko Phi Phi waar ze de tsunami van 2004 ternauwernood overleefde, om af te rekenen met haar trauma. Bij de mannen heeft Philip een kluisbedrag van €14.193 en hij wil graag winnen om een startkapitaal te hebben voor een eigen bar. Karim heeft het hoogste kluisbedrag van €18.183 en zou mooie reizen willen maken naar onder andere India als hij wint.

Actief op internet

Naast de dagelijkse uitzendingen op Net5 en het 24-uurs kanaal van onder andere UPC en Ziggo heeft de kijker de realityshow heel actief via Hyves (73.335 leden), Facebook (25.929 leden) en Twitter (20.291 volgers) gevolgd. Donderdag hebben de kijkers het voor het zeggen: de stemmen zullen bepalen wie zich de winnaar van Secret Story mag noemen.

Secret Story is een productie van Endemol.

Secret Story: de finale: donderdag 12 mei om 20.30 uur bij Net5.
Voor meer informatie: www.net5.nl/secretstory