Navigatie

De tien finalisten worden gekozen in Next Hair Guru

Gepubliceerd op dinsdag 08 november 2011 om 13:52u

Kijker wordt zelf haarstylist met nieuwe Net5 Next Hair Guru-app


Vanavond worden in Next Hair Guru de 20 overgebleven kappers opnieuw onderworpen aan twee uitdagende opdrachten. Ze moeten onder andere aan de slag met pruiken en een eigen interpretatie van een hanenkam maken. Alleen de 10 allerbeste kappers blijven na deze spannende aflevering over. Vanaf vandaag lanceert Net5 eveneens de Next Hair Guru-app. Hiermee kan de kijker verschillende haarstijlen bij zichzelf uitproberen. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store. Next Hair Guru is vanavond om 21.25 uur te zien bij Net5.

Feilloos aanvoelen

In de vorige aflevering kwamen honderden kappers uit heel Nederland af op de massale auditie voor Next Hair Guru. Uit al deze kandidaten heeft haargoeroe Ilham Mestour de 20 beste haarstylisten uitgekozen om mee verder te gaan. Vanavond bekijkt zij of deze kandidaten feilloos kunnen aanvoelen wat een opdrachtgever wil. Alle kandidaten krijgen een pruik waarmee zij een kapsel moeten creëren dat goed past bij de gezichtsvorm van hun model. Verder vraagt Ilham ze ook om hun interpretatie van een mohawk – een hanenkam- te maken. Ilham zal hierbij letten op techniek, creativiteit en vooral persoonlijkheid. Na vanavond zullen slechts tien finalisten overblijven. Zullen zij bestand zijn tegen de extreem hoge verwachtingen van Ilham?

Next Hair Guru iPhone app

Vanaf vandaag is de Next Hair Guru-app van Net5 beschikbaar. Hiermee heeft de kijker altijd een eigen haarstylist binnen handbereik. De app biedt de kijker de mogelijkheid zich te laten inspireren door de hairstylisten uit het programma. Door een foto van zichzelf of van anderen te uploaden, kunnen ze de meest creatieve kapsels uitproberen. Behalve de kapsels zijn er de wekelijkse stylingtips van Ilham Mestour in de App te vinden. Kijkers van Next Hair Guru kunnen via de Apple iPhone op interactieve wijze aan het programma deelnemen. De app is gratis in de Apple App Store te downloaden: http://itunes.apple.com/nl/app/nexthairguru/id476299084?mt=8

In Next Hair Guru gaat dé hairguru van Nederland, Ilham Mestour, op zoek naar die ene haarstylist die in haar voetsporen kan treden. Alleen de allerbeste kappers gaan door naar de volgende ronde. Next Hair Guru is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien bij Net5. Next Hair Guru wordt geproduceerd door CCCP. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Keune Haircosmetics.

Next Hair Guru: vanavond om 21.25 uur bij Net5.

Voor meer informatie: www.net5.nl/nexthairguru