Navigatie

Aanstaande woensdag: finaledag bij Net5

Gepubliceerd op vrijdag 18 november 2011 om 16:51u

Spannende strijd tijdens finales van Het Blok en MasterChef


Op woensdag 23 november stijgt de spanning tijdens de finales van Het Blok en MasterChef, waarbij in totaal € 75.000 wordt weggeven. Na een slopende klusstrijd in Het Blok wordt eindelijk duidelijk wie van de vier stellen zich na tien weken zwoegen de winnaar mag noemen. Na de lange klusnachten, harde deadlines en de vele emoties kunnen de koppels niet wachten om de hoofdprijs van € 50.000 mee naar huis te nemen. Direct na deze finale barst de volgende strijd los: wie sleept de gewilde titel MasterChef 2011 en het prijzengeld van € 25.000 in de wacht? Beide finales zijn te zien op woensdag 23 november vanaf 20.30 uur bij Net5.

Na 10 weken in Het Blok alles te hebben gegeven, is het einde voor de koppels eindelijk in zicht. Voor de deelnemers was het allesbehalve een makkelijke opgave. Het klussen bleek een stuk lastiger dan in eerste instantie gedacht en niet alle opleveringen werden dan ook op tijd gehaald. Eén stel (Suzanne & Krijn) moest zelfs Het Blok vroegtijdig verlaten, omdat het zich niet aan de regels hield. Een nieuw koppel (Martin & Jessica) betrad hun appartement en ging de strijd aan met de andere deelnemers; Thom & Wim, John & Kim en Stefan & Astrid.

De finale van Het Blok wordt anders dan andere jaren en er staat de blokstellen nog een verrassing te wachten, voordat bekend wordt wie de winnaar van de grootste verbouwingswedstrijd van Nederland wordt. Elk koppel heeft zijn eigen makelaar gekozen, die het appartement zal proberen te verkopen via gesloten biedingen. Dat houdt in dat het appartement met de meeste meerwaarde het winnende appartement is. Alle koppels willen niets liever dan de hoofdprijs van € 50.000 in de wacht slepen.

Wie wordt MasterChef 2011?

In de spannende finale wordt duidelijk wie zich MasterChef 2011 mag gaan noemen en daarmee ook nog het prijzengeld van € 25.000 én een eigen kookboek krijgt. De twee finalisten Job en Sascha gaan de strijd met elkaar aan. Job, de vrolijke rugbyer, heeft vorige jaar ook meegedaan maar moest al snel MasterChef verlaten. Hij is nu fanatieker dan ooit om de titel in de wacht te slepen. Maar aan Sascha heeft hij een sterke tegenstander. Deze zelfstandige onderneemster wil niets liever dan haar eigen restaurant beginnen en heeft er dan ook alles voor over. De strijd wordt heftig: ze moeten in drie opdrachten laten zien dat ze alles in huis hebben om de gewilde titel te dragen. De spanning is te snijden tijdens het laatste juryoordeel. Wie scoort de hoogste cijfers en wordt uitgeroepen tot winnaar?

Het Blok: woensdag 23 november 20.30 uur

MasterChef: woensdag 23 november 21.30 uur

Voor meer informatie: www.net5.nl/hetblok en www.net5.nl/masterchef