Navigatie

A.s. zondag Grenzeloos Verliefd Kerst bij Net5

Gepubliceerd op dinsdag 13 december 2011 om 16:24u

Liefdeskoppels staan grote kerstverrassingen te wachten

In het succesvolle programma Grenzeloos Verliefd reizen dappere vrouwen hun geliefde voorgoed achterna, maar dat blijkt niet altijd even makkelijk. Cultuurverschillen, heimwee, het gemis van familie en vrienden, problemen met een visum of geldgebrek; ze hebben er allemaal mee te maken. Tijdens de feestdagen willen ze dan ook niets liever dan bij elkaar zijn en deze dagen doorbrengen met hun geliefde. Dat is door uiteenlopende redenen niet altijd mogelijk. In Grenzeloos Verliefd Kerst blijkt dat er meer mogelijk is en staat een aantal kandidaten een grote kerstverrassing te wachten. Een verrassing die ze nog lang bij zal blijven…. Grenzeloos Verliefd Kerst is op 18 december om 19.55 uur te zien bij Net5.

Sommige koppels in Grenzeloos Verliefd kunnen niet bij elkaar blijven door geldgebrek of het ontbreken van een baan of een visum. Soms moeten de vrouwen zelfs weer terug naar Nederland. Andere koppels zijn samen dolgelukkig, maar missen vaak hun familie of vrienden. In Grenzeloos Verliefd Kerst is te zien dat een aantal kandidaten groots verrast wordt en een Kerst krijgen, die ze nooit meer zullen vergeten. Er zijn kandidaten te zien van afgelopen seizoen, maar de kijker kan ook alvast kennis maken met een nieuw koppel.

Afgelopen seizoen was te zien dat de Nederlandse Susanne haar Akimu uit Tanzania ten huwelijk vroeg. De bruiloft staat inmiddels gepland, maar door geldgebrek kan niet iedereen bij de bruiloft in Tanzania aanwezig zijn. Dit tot groot verdriet van het koppel… Ook de Brabantse Angelique was te zien. Zij moest halsoverkop haar geliefde in Kenia verlaten, omdat ze was beroofd van haar spullen en haar geld. Terug in Nederland mist ze haar Masaï-krijger Dickson enorm. En ook Patricia mist haar grote liefde Jack. Ze wil dolgraag emigreren naar Thailand, maar daarvoor moet ze eerst nog veel geld sparen. Zullen deze koppels samen met hun dierbaren kunnen genieten van de feestdagen?

De beste aflevering
Naast Grenzeloos Verliefd Kerst kunnen kijkers nog meer van Grenzeloos Verliefd genieten tijdens de kerstdagen. Zo wordt op eerste kerstdag de beste aflevering, gekozen door de kijker van Net5, uitgezonden. De Net5-kijker heeft de afgelopen weken via internet en social media kunnen stemmen. De meest gekozen en dus volgens de kijker beste aflevering van Grenzeloos Verliefd is te zien op zondag 25 december om 19.55 uur.

Grenzeloos Verliefd Kerst
Zondag 18 december te zien om 19.55 uur
Grenzeloos Verliefd: Door jou gekozen

Zondag 25 december te zien om 19.55 uur