Navigatie

’s Werelds bekendste huisvrouwen terug bij Net5

Gepubliceerd op woensdag 24 augustus 2011 om 10:21u

Nieuwe afleveringen Desperate Housewives vanaf 30 augustus te zien

Het was even wachten voor alle fans, maar ’s werelds bekendste huisvrouwen keren terug bij Net5. Vanaf dinsdag 30 augustus zijn Susan, Lynette, Bree en Gaby weer te zien in gloednieuwe afleveringen van de veelvuldig bekroonde dramaserie Desperate Housewives. Krijgt de ernstig zieke Susan op tijd een nieuwe nier? En welke wraakbeluste oude bekende keert terug naar Wisteria Lane? Net5 start de belevenissen van Desperate Housewives met dubbele afleveringen uit het zevende seizoen vanaf dinsdag 30 augustus om 20.30 uur. Aansluitend is meteen het achtste en allerlaatste seizoen te zien.

Desperate Housewives stopt

Kort geleden werd aangekondigd dat er een einde komt aan een van de meest populaire series ooit. Desperate Housewives trekt al sinds haar begin in 2004 miljoenen kijkers over de hele wereld en is meerdere keren bekroond met prestigieuze tv-prijzen als Emmy’s en Golden Globes. De serie heeft vooral voor vrouwen wereldwijd tv-geschiedenis geschreven. In Nederland is de serie al vanaf het begin bij Net5 te zien geweest. De zender is hier dan ook erg trots op en laat de Nederlandse kijkers niet lang wachten; het achtste en laatste seizoen wordt meteen na het zevende seizoen uitgezonden. Dat is slechts drie weken nadat het seizoen in de V.S. van start gaat.

Opnieuw zelfmoord

Maar eerst start Net5 met het vervolg van seizoen 7. De huisvrouwen uit Wisteria Lane hebben hierin weer te maken met geheimen, wraakacties en manipulatie. Zo ontdekt Carlos de vreselijke waarheid achter de dood van zijn moeder. En lijkt Susan gered te worden doordat er zich uit onverwachte hoek een nierdonor meldt. Of toch niet? Paul wordt verrast met een oude bekende die een wolf in schaapskleren blijkt te zijn. En of dat nog niet genoeg is, wordt Wisteria Lane -net als in het begin- weer opgeschrikt door een zelfmoord.

Drie weken dubbele afleveringen

Net5 gaat op dinsdag 30 augustus van start met dubbele afleveringen van Desperate Housewives. Ook de twee weken erna is er om zowel 20.30 uur als 21.30 uur een gloednieuwe aflevering te zien. Vanaf 20 september vervolgt Net5 de reeks met wekelijks een enkele aflevering om 20.30 uur. Om 21.25 uur worden nieuwe afleveringen van Cougar Town geprogrammeerd.

Desperate Housewives

Vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20.30 uur bij Net5
Kijk voor de eerste 5 minuten alvast op: www.net5.nl/desperatehousewives