Navigatie

’s Werelds bekendste huisvrouwen terug bij Net5

Gepubliceerd op dinsdag 26 juli 2011 om 10:28u

Nieuwe afleveringen Desperate Housewives vanaf 30 augustus te zien


Het was even wachten voor alle fans, maar ’s werelds bekendste huisvrouwen keren terug bij Net5. Vanaf dinsdag 30 augustus zijn Susan, Lynette, Bree en Gaby weer te zien in gloednieuwe afleveringen van de veelvuldig bekroonde dramaserie. Krijgt de ernstig zieke Susan op tijd een nieuwe nier? En welke wraakbeluste oude bekende keert terug naar Wisteria Lane? Net5 start de belevenissen van Desperate Housewives met dubbele afleveringen vanaf dinsdag 30 augustus om 20.30 uur.

Opnieuw zelfmoord

De huisvrouwen uit Wisteria Lane hebben in het vervolg van seizoen 7 weer te maken met geheimen, wraakacties en manipulatie. Zo ontdekt Carlos de vreselijke waarheid achter de dood van zijn moeder. En lijkt Susan gered te worden doordat er zich uit onverwachte hoek een nierdonor meldt. Of toch niet? Paul wordt verrast met een oude bekende die een wolf in schaapskleren blijkt te zijn. En of dat nog niet genoeg is, wordt Wisteria Lane -net als in het begin- weer opgeschrikt door een zelfmoord.

Twee weken dubbele afleveringen

Net5 gaat op dinsdag 30 augustus van start met dubbele afleveringen van Desperate Housewives. Ook een week later, op dinsdag 6 september, is er om zowel 20.30 uur als 21.30 uur een gloednieuwe aflevering te zien. Vanaf 13 september vervolgt Net5 de reeks met wekelijks een enkele aflevering om 20.30 uur. Om 21.30 uur start het nieuwe programma Next Hair Guru.

Marc Cherry, de bedenker van Desperate Housewives, heeft inmiddels aangekondigd dat er na het zevende seizoen in elk geval nog twee seizoenen worden bijgemaakt. Seizoen 8 zal meteen aansluitend te zien zijn bij Net5.

Desperate Housewives

Vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20.30 uur bij Net5
www.net5.nl/desperatehousewives